zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, tedy analýza nebezpečí a kritické kontrolní body (někdy také jako systém kritických bodů), která se ve světě používá pro systém preventivních opatření. Ta slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli. Systém HACCP udává, jaké prostředky a postupy jsou nezbytné k tomu, aby se předcházelo nebezpečím, která ohrožují zdraví konzumenta ještě předtím, než se mohou projevit.
Nabídka práce
Operátor skladových procesů / Monitorník
Chcete uplatnit své znalosti a zkušenosti v oblasti skladové logistiky?
V HOPI děláme logistiku přes 30 let. Znají nás v celé Evropě a jsme na to hrdí. Ale co by byla naše auta a sklady bez lidí, kteří udrží všechny papíry pěkně v pořádku? Staňte se…
V HOPI děláme logistiku přes 30 let. Máme přes 200 vlastních vozidel, o které se náležitě staráme a ještě lépe se staráme o naše řidiče.
Řidičům s řidičským průkazem C nabízíme náborový příspěvek 20.000,- Kč
Jaká práce Vás čeká:
* Rozvoz zboží do…
Řidič/ka skupiny B - rozšíření oprávnění na kamion
V HOPI děláme logistiku přes 30 let. Máme přes 200 vlastních vozidel, o které se náležitě staráme a ještě lépe se staráme o naše řidiče.
Jaká práce Vás čeká:
* Rozvoz zboží do obchodních řetězců a obchodním partnerům
* Individuální plánování směn
…