Follow us on

HACCP

zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, tedy analýza nebezpečí a kritické kontrolní body (někdy také jako systém kritických bodů), která se ve světě používá pro systém preventivních opatření. Ta slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli. Systém HACCP udává, jaké prostředky a postupy jsou nezbytné k tomu, aby se předcházelo nebezpečím, která ohrožují zdraví konzumenta ještě předtím, než se mohou projevit.

Nabídka práce

všechny nabídky

Účetní

Jsme česká logistická společnost působící na trhu více jak 30 let. Znají nás v celé Evropě a jsme na to hrdí. Díky své komplexní nabídce logistických služeb denně šetříme svým zákazníkům čas, náklady a energii. Nyní hledáme samostatného a zkušeného…

mzda: 30000 - 35000 Kč

více informací

Proč si vybrat Hopi?

Naší předostí je vysoká orientace
na zákazníka a spokojené zaměstnance.

více o hopi
Pokrýváme celou Evropu
Stabilita, pružnost a bezpečnost v jednom
Poctivý zaměstnavatel
Kvalitní péče o zákazníka
Zvyšování efektivity
Dáváme prostor lidskému potenciálu

Společnosti,
které nám již důvěřují

Vybrané reference
P&G Tesco Lindt Ahold Haribo Tipafrost DR. Oetker Hollandia Bohemia sekt Mondelez